Tréninkové pomůcky

Fotbalové doplňky pro trénink

Často si neuvědomujeme, že život fotbalistů není jen o vysokých zakázkách a zápase hraném jednou týdně. Aby hráči dosáhli nejvyšší úrovně a dosáhli výšin svých schopností, tvrdě pracují již od útlého věku. Ambice a nasazení mohou vést k dokonalosti, ale značka ZINA se snaží tento proces usnadnit a rozpoutat ve fotbalistech všech věkových kategorií naprosto všechny funkce potřebné ke zlepšení jejich dovedností. Fotbalové tréninkové doplňky přicházejí na pomoc – správné a pravidelné používání vede k neuvěřitelnému rozvoji v každé sportovní disciplíně.

Fotbalový tréninkový set

Sortiment značky ZINA je velmi široký a pokrývá jak běžecká a silová cvičení, ale také střelecká, technická a všeobecná cvičení. To vše jsou samozřejmě plnohodnotné fotbalové a tréninkové doplňky. Fotbalový tým vybavený fotbalovým tréninkovým náčiním má již před svými soupeři výhodu a dokáže porazit i toho nejnáročnějšího soupeře, o třídu výš.

V kategorii "Fotbalové tréninkové doplňky" naleznete jednotlivé pomůcky pro cvičení a zápasy pro každého hráče. Pořídit si můžete chrániče holení, fotbalové štulpny, pásky na ruce pro kapitány a mnoho potřebných věcí, které každodenně zpříjemňují fotbalový trénink.

Jako značka s rozsáhlými zkušenostmi a díky využití inovativního výzkumu ZINA LAB máme řadu nástrojů, které v hráčích přinášejí to nejlepší. Počínaje koordinací si můžete koupit kola, žebříky a žebříky, které vám pomohou dosáhnout větší rychlosti a obratnosti. Naše tréninkové podložky na přesnost střely jsou bestsellery v profesionálních fotbalových klubech. Trénink nemusí končit jednotlivými cviky. Nabízíme tzv "Fotbalový tréninkový set", tedy expandéry, které budují kondici a rychlost fotbalistů, ale i mj. sady kukel pro značení cvičení s míčem na malém prostoru, odrazky pro trénink příjmu a přihrávek a mnoho dalších věcí.

Příslušenství pro fotbalové trenéry

Podceňovaným aspektem fotbalového tréninku je prvek plánování a realizace předpokladů trenérem. Správný trenér musí hráčům umožnit nejen rozvíjet jejich dovednosti, ale také je na zápas řádně připravit a formovat jejich charakter v souladu s duchem fair play. V našem obchodě je k dispozici také příslušenství pro fotbalové trenéry. Najdete zde mimo jiné: magnetické tabule, díky kterým si snadno vizualizujete taktiku připravenou pro daný zápas. Navíc jsme kromě specializovaných prvků fotbalového tréninku připravili i řadu základních doplňků, jako jsou tréninkové překážky, tyče, fixy, kužely a mnoho dalších.

Vše je ihned k dispozici, takže při nákupu můžete očekávat doručení přímo z naší centrály!

Nenechte fotbalový trénink být nudnou hrou, která týmu nic nepřinese ani nezlepší jeho soudržnost a dovednosti. Tréninkové doplňky od ZINA zaručují zajímavá cvičení, osvojení typických fotbalových dovedností a cílený rozvoj.