Souprava Ganador

TRÉNINKOVÉ SOUPRAVY GANADOR

První verze Ganador souprav spatřila světlo světa skoro před 15lety. Ovšem díky Vašemu obrovskému zájmu jí vylepšujeme, aby splňovala moderní trendy a potřeby, a díky tomuto spojení je v nabídce stále.

Ganador 2.0

Moderní fotbalová tepláková souprava Ganador 2.0 je pokračováním ikonické série teplákových souprav Zina. Produkt kombinuje vysokou funkčnost se zajímavým designem, díky kterému bude moci váš tým trénovat na té nejvyšší úrovni. Teplákovou soupravu Ganador v osvěžené verzi doporučujeme všem milovníkům fotbalu bez ohledu na jejich pokročilost. Oblečení vám umožní volný pohyb a perfektní práci za každého počasí.

Znovuzrození legendy

První verze teplákové soupravy Ganador získala uznání fotbalistů po celém Česku. Moderní technologie a zajímavý vzhled teplákové soupravy si vysloužily mnoho pozitivních ohlasů. Tepláky Ganador jsou odolné proti deformaci, při cvičení dýchají a dobře transportují vlhkost. V nové edici byly vylepšeny, aby hráčům poskytly ještě větší komfort při hře na hřišti. Ganador 2.0 je klasická tepláková souprava přizpůsobená požadavkům moderního fotbalu.

Navrženo pro hraní na nejvyšší úrovni

Profesionální slim fit tepláková souprava je pohodlná a relativně lehká. Chová se perfektně při jakémkoli typu hry. Za pozornost stojí především nohy, které obepínají lýtko, které se nejčastěji používají v profesionálních fotbalových soupravách.

Díky odolnému materiálu je tepláková souprava ideální pro hraní na jakémkoli povrchu, od tartanu po umělou trávu nebo trávník na stadionu. Materiál je navíc měkký na dotek a dobře si poradí s odvodem vody. Díky své struktuře je vhodná pro hraní za slunečných dnů i v dešti. V chladném počasí tepláky zahřejí tělo, zabrání jeho prochladnutí. Sluší se dodat, že je odolný a slouží fotbalistům mnoho let a nedeformuje se, na rozdíl od levnějších náhražek.

Moderní styling

Tepláky Gandor 2.0 jsou dostupné v různých barvách a vzorech. Díky tomu si jej může každý vybrat podle svých potřeb - např. klubové barvy - a užívat si reprezentativního vzhledu. Moderní, efektní design vám umožní vyniknout na hřišti a vytvořit profesionální image. Díky široké škále barev lze teplákovou soupravu sladit s botami a dalšími fotbalovými doplňky. Každá varianta teplákových souprav má zajímavé barevné akcenty, díky kterým k sobě mikina a kalhoty dokonale padnou.

Nová úroveň hry

Produkt je skvělou nabídkou pro sportovní kluby a hráče. Byl navržen tak, aby umožňoval pohodlnou hru na nejvyšší úrovni a jeho výrobě předcházela řada testů. Druhá verze teplákové soupravy Ganador je osvědčeným řešením, které bylo dále vylepšeno. Vyberte si styl oblečení podle svých preferencí a vytvořte si vlastní fotbalovou image.